En bild som visar hur SmartBox lastar in grejer i sina boxar hos en kund. Denna bilden ligger på sidan magasinering Eskilstuna.

Magasinering Eskilstuna

Bor du i Eskilstuna och behöver magasinera superbilligt? Då har vi på SmartBox det absolut enklaste och smidigaste sättet för dig att magasinera dina ägodelar på. Vi sköter det på ett säkert och smidigt sätt genom magasinering Eskilstuna samtidigt som du sparar in på stress och press.

Magasinering och flytt inte är det roligaste i världen. Speciellt när det kommer till att hyra släp eller lastbil, bära och packa in för att slutligen köra till förrådet. Väl där börjar processen om igen. Packa ut och bära in i det nya förrådsutrymmet och slutligen lämna tillbaka släpet. Magasinering behöver inte vara så krångligt. Med Smartbox mobil magasinering gör vi ditt liv enklare då vi kör ut förrådet direkt till din dörr eller till ditt kontor i Eskilstuna. Förrådet packas på plats av dig (eller av oss om du vill) och när du känner dig klar så vi kör tillbaka förrådet till vårt lager. Så fort du vill ha tillbaka dina saker så är det bara att kontakta oss.

Det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid på än att flänga fram och tillbaka mellan hemmet, förrådet och macken (om det nu inte är så att man äger ett släp). Låt oss hjälpa dig när du behöver hjälp med vinterförvaring, när du står mellan två boenden eller kanske behöver frigöra yta hemma under en renovering genom magasinering Eskilstuna.

Att välja SmartBox innebär inte bara att du får en praktisk förvaringslösning utan också en tjänst som är helt anpassad efter dina behov. Vare sig du behöver förvaring under en kort period eller längre tid, erbjuder vi en flexibel lösning som matchar dina förväntningar. Genom att eliminera behovet av att transportera och hantera dina ägodelar flera gånger, sparar du både tid och energi. Vårt moderna lager är dessutom utrustat med avancerade säkerhetsfunktioner, vilket garanterar att dina tillhörigheter förvaras tryggt och säkert tills du behöver dem igen.

Så varför slösa tid och energi på traditionella förvaringsmetoder när du kan välja en tjänst som tar hand om allt? SmartBox är den smarta lösningen för alla dina förvaringsbehov i Eskilstuna – en tjänst som är både trygg, pålitlig och designad för att ge dig en bekymmersfri upplevelse.

Så här fungerar mobil magasinering Eskilstuna

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den genom magasinering Eskilstuna.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Magasinering Eskilstuna - Vi gör det väldigt enkelt

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert.

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

Därför är det smart med SmartBox

Enkelt

I stället för att boka en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att ringa SmartBox. Vi löser allt: lastning, transport och förvaring. Du behöver bara packa den med det du behöver förvara, vi sköter resten!

Säkert

Våra lagerlokaler är ständigt kameraövervakade, dessutom bevakade av Securitas dygnet om, sju dagar i veckan. Lokalerna är torra, rena och uppvärmda för bästa förvaring. En SmartBox är byggd för att klara säker förvaring över tid.

Billigt

Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi eliminera mellanhänder och onödiga transportkostnader. Detta i sin tur leder till att vi kan erbjuda en mer kostnadseffektiv lösning jämfört med mer traditionella tjänster.

Rulla till toppen