En bild på SmartBox transport

Magasinering Trelleborg

Ska du hyra ut ditt boende en längre tid eller kanske står du mellan två boenden en tid och behöver magasinera dina tillhörigheter? Vi finns här för dig! Oavsett anledning så kan vi på SmartBox erbjuda det absolut enklaste sättet för dig som bor i Trelleborg att magasinera. Istället för att du ska packa ihop alla tillhörigheter, lasta på släp eller lastbil, köra till ett lager för att igen packa in allt så tar vi förrådet till dig.

Du läste rätt, vi på SmartBox kör förrådet direkt hem till dig så att du enkelt kan lasta in allt innan vi kör tillbaka förrådet till vårt lager. Naturligtvis kan vi hjälpa dig med all packning om du så önskar. Istället för att behöva ta sig tiden till att hyra en lastbil eller ett släp så kan du fokusera på andra viktiga saker i livet. Vi binder inte upp dig i några långa avtal utan du kan hyra på så kort eller lång tid som du vill. Med oss blir magasinering för dig som bor i Trelleborg något smidigt och enkelt, samtidigt som vi tar hand om hela processen åt dig. 

Med SmartBox får du inte bara en bekväm lösning, utan också en pålitlig partner som ser till att dina ägodelar hanteras med största omsorg. Vår tjänst är utformad för att spara dig tid och energi, så att du kan undvika de stressiga momenten i flytt- och förvaringsprocessen. Vare sig det handlar om en tillfällig förvaring under en flytt eller en längre tids magasinering, erbjuder vi en tjänst som är helt anpassad efter dina behov. Vi på SmartBox strävar efter att underlätta ditt liv på alla sätt, så att du kan känna dig trygg och bekymmersfri medan vi tar hand om resten.

Hur stor ska just din SmartBox vara? Behöver du flytta och magasinera eller bara magasinera? Hur fungerar detta egentligen? Vi förstår att varje kund har unika behov och därför finns vi på SmartBox här för att göra din magasinering så smidig och stressfri som möjligt. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på numret nedan. 

Så här fungerar mobil magasinering Trelleborg

Vi levererar

Stanna där du är. Vi levererar din SmartBox precis dit du vill ha den genom magasinering Trelleborg.

Du packar

Packa i ditt tempo och lås SmartBoxen när du är färdig, eller så låter du oss göra det åt dig!

Vi förvarar

Färdigt! Vi hämtar upp och transporterar din SmartBox till vårt lager.

Magasinering Trelleborg - Vi gör det väldigt enkelt!

Du sparar inte bara tid och bekymmer med SmartBox utan även pengar. Se efter själv, få ditt pris direkt online genom att fylla i vår online-offert. Prova magasinering Trelleborg idag!

SmartBox underlättar vid flytt och förvaring

Därför är SmartBox ditt förstaval

Enkelt

Ska du magasinera eller flytta eller både och? I stället för att anlita en firma för flytt och en annan för magasinering så räcker det att du kontaktar oss på SmartBox. Vi löser det och under tiden kan du slappna av!

Säkert

Hos oss är din SmartBox i säkert förvar och det är endast du som har tillgång till dina tillhörigheter. Färre personer med tillgång innebär mindre risk för skador.

Flexibelt

Vi anpassar oss alltid efter dig som kund för att hitta de lösningar som passar dina behov. Vi finns här när du behöver oss.

Billigt

Eftersom vi sköter hela kedjan kan vi kapa kostnader och det blir billigare för dig som kund. Billigt, säkert och enkelt!

Dessutom…

Sveriges enda nationella mobila magasineringsföretag, så om du flyttar ifrån Trelleborg kan vi leverera din SmartBox till din nya adress!

Rulla till toppen